Traductor

dimarts, 15 de setembre del 2009

La final serà a Fontajau i avui partit contra el Manresa d'ACB

elpunt.cat: L'atzar es va aliar amb el Sant Josep que, tal com desitjava, serà l'amfitrió de la final de la Lliga Catalana LEB, aquest diumenge a Fontajau (12.00 h, i en directe pel 33). Va fer falta que es fes un sorteig pur perquè el seu rival en la final, el Cornellà, finalment també va sol·licitar l'organització de l'enfrontament. «Estem molt contents pel bàsquet gironí. L'any passat va ser dur i sembla que aquest l'arrenquem amb bones sensacions i alegria, tot i que volem ser humils i tocar de peus a terra», va dir el president, Francesc Ferroni.
Cap dels dos equips ha guanyat mai el títol –el Cornellà va perdre la final del curs 2002/03 contra el CBT (93-50)–, i això és un estímul addicional. En el cas del Sant Josep, serà la seva primera final en la segona participació. Ferroni confia que el públic doni suport a l'equip i, per aquest motiu, s'ha optat per no fer pagar entrada. Això sí –i com també passarà aquest vespre–, els abonats de l'any passat que presentin el seu carnet tindran preferència per seure a la mateixa cadira. «Esperem que hi hagi una bona entrada. És un partit bonic, entre dos equips de LEB Or i, a banda del títol, el premi de jugar contra el Barça al Palau Sant Jordi la Lliga Catalana ACB és un al·licient més per a tots», va afegir. Aprofitant que els dos equips militen a Or i que el parquet ja està senyalitzat, es jugarà amb la nova normativa –zona rectangular i triple a 6m75–, cosa que cap dels dos ha pogut fer en cap partit de la primera fase del torneig.


Com a aperitiu a la final de diumenge, el nou Sant Josep es presentarà aquest vespre davant la seva afició, a Fontajau. El club ha preparat un menú atractiu, que tindrà el seu plat fort amb el partit contra el Manresa d'ACB (20.30 h). Abans i a la mitja part del partit, s'han preparat una sèrie d'actes per tenyir de festa la jornada. Entre d'altres, hi haurà les actuacions de l'Associació Xirois de Santa Eugènia de Ter i de la Faktoria de Celrà. A més, s'entregarà un carnet com a soci d'honor a Svetislav Pesic. A l'extècnic de l'Akasvayu ja se l'ha vist en un parell d'amistosos de preparació de l'equip gironí. L'entrada és gratuïta per a tothom. Els abonats de l'any passat que presentin el seu carnet tindran dret a seure a la mateixa cadira.
Pel que fa al partit, el Manresa arribarà amb tots els seus fitxatges (Dani López, Serguei Gladir, Marcus Vinicius, Ahmad Nivins i Brian Cusworth), i amb l'exaler de l'Akasvayu, Román Montañez com a nou capità. Serà el tercer amistós de preparació per als de Jaume Ponsarnau. Fins ara, derrota clara contra el Regal Barça (52-75) i triomf contra el DKV Joventut (62-78).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada