Traductor

dimecres, 16 de setembre del 2009

Victòria ACB

diaridegirona.cat: Era un partit amistós, de pretemporada, el Manresa va fer moltes rotacions i no es va saber adaptar a la línia de 6.75. Sí, d'acord. Tot això és veritat, però és igualment cert que els vells aficionats que varen anar ahir a Fontajau van retrobar velles sensacions. Això ja no és LEB Bronze. S'ha de tocar de peus a terra, però aquest any sí que l'equip de Comenge permet il·lusionar-se.
La conclusió més preocupant de començar el partit perdent 11-19 és que el Manresa ho va aconseguir gràcies als nou punts interiors de Brian Cusworth. Un pivot que la passada temporada jugava a LEB Or (Breogán). Hi haurà gaires pivots com Cusworth entre els rivals d'aquest any? Segurament no, però ahir Drevo ja va comprovar que, almenys els interiors ACB tenen més recursos dels que es trobava a Alemanya. El pivot nord-americà del Sant Josep no va tenir el seu millor dia, però això no va evitar que amb un clarivident Sàbat al timó els de Borja Comenge aprofitessin els molts respirs que Ponsarnau va donar a Cusworth per mostrar la imatge engrescadora de la temporada. El base de Llagostera va llançar un equip on De Vries i Navarro varen demostrar facilitat anotador i Pep Ortega que supleix amb tot el que fagi falta la seva inferioritat de centímetres. Gairebé tan bé com Midddleton. Tot i que el capità sempre menja a part. És tan gran que no se'l pot comparar amb ningú. De Vries ja havia demostrat que jugar amb la línia de triple a 6.75 no li comporta cap problema quan un parell de fuetades de talent ofensiu de David Navarro van donar el primer avantatge als gironins (30-29). El Manresa reaccionava, però la seva superioritat física a dins no es traslladava més enllà amb els visitants incapaços d'anotar més enllà de 6.75. Un cop de talent, aquest sí, pur, de Sàbat tancava la primera meitat amb un 41-39 preludi del que faltava per venir. Els dos ràpids punts de Cusworth no van marcar cap tendència en el tercer quart, perquè Ponsarnau el va tenir gairebé sempre descansant al seu costat. La tendència visitant era capficar-se a intentar anotar a fora. No trobaven bons tirs i donar pilotes a dins no és el mateix si tens a Alzamora i Vinicius en el lloc dels nord-americans. I el Sant Josep a córrer i aprofitar bons tirs oberts. Un parell de triples consecutius de Jimix i Sàbat trencava la barrera dels deu punts, aquí ja el jove Marc Pujols s'apunta a la festa amb un 2+1, i el Manresa ho confiava tot que Cusworth i Nivins capgiressin el partit en el tram final. Més que els amb els nord-americans ho van provar apretant molt més en defensa. No se'n van sortir. Un triple d'Ortega deixava la diferència a 9 punts a manca de dos minuts. Estava guanyat (79-73).

Fitxa del partit

CB Sant Josep Girona (79): Sàbat (10), Middleton (12), Drevo (9), DeVries (17) i Feliu (5) -cinc inicial-, Ortega (5), Jiménez (3), Bataller (6), Pujols (3) i Navarro (9). No han jugat Camós i Geli. 9/20 triples: 3 DeVries, 2 Sàbat, 1 Ortega, 1 Jiménez, 1 Drevo i 1 Navarro. 8/13 tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminat: Drevo.
Bàsquet Manresa (73): Gladyr (1), Montañez (11), Cusworth (17), Nivins (20) i San Miguel (5) -cinc inicial-, Grimau (5), López (2), Llorca (6), Alzamora (6), Vinicius (-) i Fernández (-). No ha jugat Costa. 0/15 triples. 23/31 tirs lliures. 18 faltes personals. Cap eliminat.
Parcials: 21-23 i 41-39 (descans); 64-54 i 79-73 (final).
Espectadors: 1050.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada