Traductor

dilluns, 4 d’octubre del 2010

El Girona FC es proclama campió de la XXII Lliga Catalana Femenina Trofeu San Miguel 0,0% 2010

La final de la XXII Lliga Catalana Femenina Trofeu San Miguel 0,0% 2010 ha començat favorable a les del Girona FC que, amb un parcial de 0-8 s'han avançat en el marcador. La superioritat gironina en aquest període ha continuat superant els 14 punts de diferència (3-17). Al final del primer període s'ha arribat amb un 7-19 i amb Georgina Bahí com màxima anotadora del partit amb 6 punts i 6 rebots. Al segon quart les jugadores de Joan Carles Díez han continuat dominant la final arribant als 19 punts d'avantatge (11-30) a principis del període, però les amfitriones s'han refet i han retallat distàncies arribant al descans amb un 28-37 gràcies a l'encert i aportació de Laura Garcia i Vanessa Ble per part lleidatana i de Crystal Kelly per la gironina.
A la represa, les jugadores dirigides per Andreu Bou han continuat apropant-se a les gironines fins aconseguir capgirar el marcador (44-42 al minut 7). Des de llavors el partit s'ha igualat però amb les de Joan Carles Díez per davant a pocs punts de les locals. A la recta final del partit, el Girona FC ha eixamplat encara més la diferència tot afrontant amb més comoditat els darrers minuts. Al final victòria (63-76) i primer títol de la Lliga Catalana Femenina pel Girona FC. La millor jugadora del partit ha estat Crystal Kelly del Girona FC amb un 18 de valoració fruit dels seus 10 punts i 8 rebots. Per part lleidatana, la millor ha estat amb un 17 de valoració (17 punts) la catalana Jael Freixanet. En finalitzar el partit, el Sr. Enric Piquet, President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) en els darrers 26 anys i que enguany no es tornarà a presentar a les eleccions d'aquest novembre, ha rebut un homenatge per part de l'AE Sedis Bàsquet, de l'Uni Girona i de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell. Les gironines s'han fet amb el seu primer títol a la categoria després de disputar i perdre la final de l'any passat davant el CB Olesa Espanyol per 75-70. A les semifinals, el Girona FC va superar de forma còmode al CB Olesa per un contundent 44-72 mentre que el Cadí La Seu d'Urgell va lluitar de valent per guanyar a les campiones de la Lliga Catalana Femenina 2, CBF Sarrià-Grupo Consultoria, per un ajustat 69-61.