Traductor

dilluns, 4 d’octubre del 2010

El Girona FC competeix i pessigolleja l'Obradoiro, que demostra perquè aspira al retorn a l'ACB

Era una missió prou complicada. Durant molt minuts el Girona FC ha fet somiar amb la victòria als 1000 seguidors que s'han citat a Fontajau, però la profunditat de la banqueta de l'Obradoiro ha acabat decantant la balança. El bloc entrenat per Moncho Fernández s'ha imposat 69-85 liderat pel català Oriol Junyent (17 punts i 7 rebots en 25 minuts) en el matx que servia per encetar a Fontajau la campanya 2010/2011 a l'Adecco LEB Or. Una cosa està clara (si no ho estava ja ahir): els gallecs han de pujar a l'ACB sí o sí. Han construït un equip que vol recuperar la seva plaça a l'elit per la vía ràpida. Ells ho saben, i a Girona també. Pels locals David Navarro ha acabat com a màxim encistellador (19 punts amb 6/12 en tirs de camp), mentre que Darryl Middleton ha tornat a ser un dels destacats amb 14 i 5 rebots.
El primer quart ha mostrat una extrema igualtat, amb Middleton fent mal dins la pintura i Junyent fent també feina al mateix lloc, però a l'altre costat (18-18). Els gallecs sabien que no seria fàcil endur-se la victòria de Fontajau i que una de les claus acabaria essent les rotacions de banqueta. I ha estat així. Al segon parcial l'Obradoiro ha protagonitzat una embranzida amb aportacions de totes les seves peces. Si fallava un, apareixia un altre. Des de la línea de 6.75 hi havia una gran diferència entre els dos equips, i això es convertia en decisiu, arribant al descans amb un 33-43. Al tercer quart un parcial de 0-9 acabava de posar les coses un pèl més difícils als de Ricard Casas. Fins a 18 punts de renda aconseguien els visitants abans de la finalització d'aquest parcial. La missió era prou complicada pels gironins. Entre Navarro i Pep Ortega reactivaven el Girona FC, que es ficava a 9 punts (59-68), però no hi ha hagut res a fer. Andrés Rodríguez, Bernard Hopkins, "Tuky" Bulfoni,... Si no era un triple d'un era una penetració d'un altre. L'Obradoiro ja tenia la victòria al sac.