Traductor

dissabte, 26 de juny del 2010

Salvem el bàsquet. Volem bàsquet d'elit i professional a Girona!


La iniciativa popular nascuda per tal de salvar el bàsquet professional i d'elit a Girona va rebre ahir un gran impuls. Marc Gasol va confirmar l'assistència al partit reivindicatiu programat per demà (18.00 h) a Palau-sacosta. El pivot dels Grizzlies serà el cap de cartell d'un acte en què hi haurà la presència d'exjugadors i persones que en algun moment han passat per l'extingit CB Girona, o han jugat al Sant Josep i a l'Uni Girona recentment.
Amb ell, tampoc faltaran a la cita tres membres més de l'últim equip de l'Akasvayu, el del curs 2007/08. Es tracta de Víctor Sada, Román Montañez i el tècnic, Pedro Martínez. Aquestes presències s'uniran a Miquel Feliu, Edu Jiménez, Albert Sàbat, Eric Jiménez, Marc Pujols, Dejan Kamenjasevic, Òscar Andrés, Edu Camós, Jaume Comas, Cesc Cabeza, Enric Cabarrocas, Joan Colomer, Gerard Darnés, Xavi Fernández, Toni Espinosa, Jordi Puig, Miquel Martínez, Alfred Julbe, Pep Pujols, Àlex Portas, Carles de Luna, Georgina Bahí i Berta Sinyol.

L'acte, que és gratuït, pretén conscienciar la societat gironina de la necessitat de fer un esforç col·lectiu per evitar l'extinció dels primers equips del Sant Josep i l'Uni Girona. El cas més urgent és el del CB Sant Josep Girona, al qual li fan falta 200.000 euros encara per poder tancar sense dèficit aquest exercici.


1 comentari:

  1. Ha estat molt gran la veritat.
    Gasol, Sada, Espinosa i Sabat han donat molt d'espectacle.

    Som-hi Girona!

    ResponElimina