Traductor

dimecres, 2 de juny del 2010

El Bayern de Munic prepara un projecte per a posar-se a l'alçada dels més grans


Els totpoderosos equips europeus poden tenir en els propers anys un nou rival en les competicions continentals. La nova competència arribaria d'Alemanya, on el Bayern de Munic prepara un nou projecte per a posar-se a l'alçada dels més grans.
El conjunt bavarès té actualment un equip pràcticament marginal. Juga a Segona Divisió i les últimes enquestes realitzades als socis ho deixen clar: volen que la directiva enforteixi la secció de bàsquet.
En els anys 50, el Bayern de Munic va arribar a ser campió de la lliga alemanya, però ara el seu equip malviu a la segona divisió. Amb vista a la pròxima temporada, l'objectiu és tenir un pressupost de tres milions d'euros, una quantitat desorbitada per a la segona divisió alemanya, i entre els seus objectius està fitxar el seleccionador alemany, Dirk Bauermann, perquè es faci càrrec de la nau.
El director general del conjunt alemany, Uli Hoeness, està decidit a que la secció de bàsquet creixi i els contactes amb Bauermann, que encara no ha acceptat l'oferta, són una bona declaració d'intencions. En qualsevol cas, la idea és créixer des de baix, fent que l'equip millori, i no comprar o absorbir altre club d'una categoria superior.

1 comentari: