Traductor

dimarts, 20 d’abril del 2010

El CBT porta els socis de franc a Girona

















El CBT ofereix la possibilitat als seus socis d'assistir al partit decisiu que jugarà divendres a les nou a la pista del Sant Josep de Girona, amb l'autocar i l'entrada totalment de franc. Per als aficionats que no siguin socis, el preu és gairebé simbòlic, de 5 euros. La reserva de places es pot fer només fins demà a la tarda, directament a les oficines del club o trucant al telèfon 977 244 937.
En l'última jornada de la fase regular el CBT es juga l'última possibilitat d'obtenir la permanència directa sense haver de passar pel play-out, que jugaria contra el Cornellà amb un hipotètic desenllaç de desempat al Serrallo. L'única possibilitat d'evitar aquesta eliminatòria de permanència és guanyar a la pista del Sant Josep de Girona –el pavelló de Fontajau, amb 5.000 seients, on han viscut 20 temporades de bàsquet ACB– i esperar que el Clínicas Rincón perdi a Cornellà. L'equip vinculat del Barça té, per tant, la meitat de la responsabilitat del destí del CBT. L'altra meitat la tenen els de Juan Pablo Márquez a les seves mans, i per això el club dóna màxima importància al suport dels aficionats que es vulguin desplaçar a Girona.
A més, el CBT no tindrà a davant un rival desmotivat, al contrari. Amb la derrota a la pista del CAI, el Sant Josep està obligat a guanyar –i també a esperar un altre resultat, en aquest cas una derrota del Mallorca a Burgos, del tot lògica– per accedir al play-off d'ascens ocupant la novena posició, que l'emparellaria amb el Melilla. A Fontajau l'assistència de públic sol oscil·lar entre els 1.000 i 1.500 aficionats, però en els partits contra el CAI i el Melilla s'han superat els 2.500 i divendres és més possible que s'acosti a aquesta quantitat que a les altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada