Traductor

dijous, 17 de desembre del 2009

El Sant Josep regala dues entrades a cada abonat per al partit amb el CAI

"Per Nadal volem omplir Fontajau", diu el lema de la campanya que el Sant Josep acaba de llançar, i per aconseguir-ho el club no reservarà esforços. Així en breu els abonats rebran una carta d'agraïment per la seva fidelitat i dues entrades gratuïtes perquè puguin anar acompanyats a veure l'atractiu Sant Josep-CAI Saragossa del proper diumenge 27 de desembre. La visita del conjunt aragonès, segurament el rival amb més cartell de l'Addeco Or, coincidirà en un diumenge sense competència esportiva. No hi haurà futbol, perquè les lligues estaran aturades, ni tampoc bàsquet base, amb la qual cosa des del Sant Josep entenen que és el dia ideal per intentar deixar petit un pavelló que no s'omple des dels cada vegada més llunyans temps de l'Akasvayu a la Lliga ACB. I més tenint en compte l'excel·lent temporada de l'equip, tercer a la classificació i invicte, encara, en els partits de casa.
A banda de regalar dues entrades als abonats, el Sant Josep té programades d'altres accions. Així es convidaran tots els clubs de bàsquet a participar en diverses activitats, es donarà accés gratuït a tots els nens que presentin una entrada del Lleuresport, i es faran promocions de 2x1 als socis del GEiEG i als posseïdors de diverses targetes de crèdit de La Caixa. A més els estudiants, professors i personal de la Universitat de Girona podran recollir entrades de franc al Servei d'Esports. Durant el partit hi hauran diferents activitats entre elles l'actuació de Level street (breackers) i un sorteig sorpresa entre els seguidors. Com és habitual, Diari de Girona sortejarà entrades entre els subscriptors i, a més, a les taquilles de Fontajau, el dia del partit, es farà un 2x1 a tothom qui dugui la targeta del Club.
Aquesta temporada la mitjana d'espectadors als partits del Sant Josep ha estat d'uns 1.300-1.400, tot i que el cap de setmana passat, davant La Palma, gairebé 2.000 persones van anar a Fontajau. L'objectiu per al dia del CAI és ambiciós, perquè es pretén omplir la instal·lació, ara amb capacitat per a uns 4.500 seguidors ja que l'antiga grada jove no s'obre.
Abans del partit contra els aragonesos, el Sant Josep Girona afronta un doble desplaçament consecutiu a pistes tan complicades com la del Tenerife (divendres) i Melilla (dimarts). Ara mateix falten 4 partits per al final de la primera volta i l'equip gironí, quart, depèn d'ell mateix per jugar la Copa del Príncep, que disputaran el primer i el segon classificat quan s'acabi la jornada 17.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada