Traductor

diumenge, 18 d’octubre del 2009

Fontajau ja disfruta d'un equip que està en el trio capdavanter de la lliga

cbsantjosepgirona.com: El CB Sant Josep Girona ha sumat la tercera victòria en tres partits després de desfer-se del Clínicas Rincon Axarquia per 82-65. Aquest triomf col.loca els de Borja Comenge en la segona posició rere La Laguna (3-0) i per davant de Melilla (3-0), els tres equips invictes a la LEB Or. La baixa -per segon partit consecutiu- d’Albert Sàbat ha quedat ben compensada pel gran joc en equip desplegat pel CBSJG, que avui ha tingut en Miquel Feliu, Troy DeVries i David Navarro els jugadors més destacats. Ara toca viatjar a Ses Illes i divendres els gironins s’enfrontaran al Menorca en una de les pistes més complicades de la lliga.

El fort inici dels de Comenge ha marcat el ritme del partit. Amb DeVries d’estilet des de més enllà de 6.75 el CB Sant Josep Girona s’ha escapat en el marcador, arribant al final del primer quart amb un 23-9 favorable. Un cop més Miquel Feliu ha demostrat el bon moment en què es troba i acompanyat per David Navarro han format una parella letal en el segon quart, sense deixar que els malaguenys poguessin reaccionar (44-26). A la represa el poder interior de Sinanovic ha fet que les diferències en retallessin, i Jhornan Zamora s’ha afegit a la festa, però tot i aquesta embranzida els de Paco Aurioles no han tingut mai opcions d’atrapar els locals, on ha aparegut Darryl Middleton per sentenciar des de la mitja distància.