Traductor

dijous, 9 de juliol del 2009

L'adéu del Lleida

lleidabasquet.com: El Consell d’Administració del Lleida Bàsquet, reunit en el dia d’ahir, ha pres la decisió de renunciar a participar a la Lliga LEB Or la pròxima temporada i participar a la Lliga EBA. Ha estat una decisió difícil i costosa de prendre, però sempre s’ha fet pensant en allò que era millor per al club. Per tant, aquesta decisió està pensada amb un únic objectiu: la continuïtat.
Volem reconduir la situació econòmica i complir amb els nostres compromisos. El fet de continuar a la LEB, en els moments econòmics que estem vivint, pensem que agreujaria encara més la nostra situació. Teníem preparada la documentació per sortir a competir a la LEB i, per aquest motiu, volem agrair públicament a les empreses que ens han facilitat l’aval de la LEB Or i que volen situar-se en l’anonimat. Volem fer arribar a l’afició un missatge molt clar. El que per a molts pot assemblar una situació de desil•lusió o frustració, els hem de dir que no és així. Aquesta renúncia està pensada per agafar empenta i tornar a pujar esgraons. Ho varem fer un cop. I ho tornarem a fer.
Fruit del treball d’aquests anys, tenim un planter suficientment ampli, de casa, per fer un equip a la Lliga EBA i per tornar a gaudir del nostre esport. Aquesta decisió ha estat consultada amb el nostre Alcalde, el regidor d’esports i els espònsors principals, als quals volem agrair tota la seva ajuda i suport en aquesta situació.
Tenim el seu compromís de continuar treballant perquè el Club torni a recuperar al més aviat possible l’estabilitat econòmica i la situació esportiva. Ara més que mai, necessitem l’afició al nostre costat. Som on vam començar, però hi som.


Ànims i endavant Lleida!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada