Traductor

dimarts, 7 de juliol del 2009

Estem satisfets que la plaça s'hagi quedat a Catalunya, i més concretament a Girona, ciutat de gran tradició de bàsquet. (CB Vic)

Tot estava tancat des de divendres passat, però calia rubricar-ho al paper. Ahir a la tarda, els presidents del Sant Josep i del Vic, Francesc Ferroni i Joan Espaulella, van subscriure a la seu de la federació catalana, a Barcelona, l'acord de compra de la plaça de LEB Or. Superat el formalisme –la transacció es va tancar per una quantitat inferior als 100.000 euros–, el club gironí regira el mercat amb la idea de fer una plantilla el màxim de competitiva per no passar angúnies. El pressupost previst voreja els 800.000 euros.

A Vic s'han agafat el pas enrere amb filosofia. Han decidit fer dos sèniors –el primer equip jugarà a EBA i el segon, a 1a catalana–, a banda dels 29 equips restants de base. «Estem tristos perquè no podem tirar endavant el que havíem aconseguit a la pista, però érem conscients que no hi havia viabilitat econòmica», va dir Joan Espaulella, que va afegir: «Estem satisfets que la plaça s'hagi quedat a Catalunya, i més concretament a Girona, ciutat de gran tradició de bàsquet.» El Sant Josep pretén presentar la documentació i els avals avui mateix a la FEB.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada