Traductor

diumenge, 6 de febrer del 2011

Carmany, un dels nostres

«Em vaig inspirar en el rei Carlemany, vull dir en l'emperador Carlemany.» Pau Giró, de l'escola Sant Josep de Sant Feliu de Guíxols, va ser un dels més de 2.300 dibuixants que van participar en el concurs Tots som Girona. El seu dibuix va ser l'escollit i l'antic emperador francès és la font d'inspiració de la mascota que representa el club de futbol i altres entitats esportives. Carmany, l'acrònim de Carlemany, es va estrenar ahir per partida doble. Carmany ja és un dels nostres.
Al descans, Pau Giró, d'onze anys, va explicar sobre la gespa de Montilivi per què havia pensat en Carlemany. La materialització final de la mascota ha anat a càrrec de l'empresa Urano i el dissenyador Manel Taberner. Ahir la mascota es va convertir en genet per un dia i va arribar a Montilivi cap a dos quarts de sis damunt del cavall Pionero. Amb el fum blanc i vermell de dues bengales i amb l'himne d'acompanyament, Carmany i Pionero van entrar en escena i van fer la volta d'honor davant 9.000 espectadors.
Carmany és un personatge arrodonit, amb bigoti i barba prominents i que sorprèn perquè té el cap triangular. Fa patir perquè es decanta cap a una banda i sembla que ha de caure. Ahir va animar l'equip per primera vegada i va rivalitzar amb el seu homòleg del Nàstic, el soldat romà Nàsticus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada