Traductor

dimarts, 14 de setembre del 2010

Lluís Martínez deixa el primer equip, però militarà en el filial, a Copa Catalunya

Es va fer públic ahir, però ja feia alguns dies que la decisió s'havia pres. Lluís Martínez no integrarà la plantilla del Girona aquest curs. El pivot gironí, de 36 anys, té uns compromisos professionals ineludibles, i és impossible compaginar-los amb el ritme d'entrenaments i partits del primer equip. «Estar en dinàmica és bàsic i, si no la pot seguir, no pot estar en la plantilla. El que no podem fer és forçar la situació», va explicar el tècnic, Ricard Casas.
El club i Martínez es van donar un mes de prova per veure si seria la peça ideal per completar el joc interior. Fins i tot, ha participat en els tres partits de Lliga Catalana LEB Or. L'últim, la final de diumenge contra el CBT. «Sóc conscient de l'edat que tinc i el que puc i no puc fer ara. M'hagués agradat molt quedar-me, però els horaris eren coincidents i no hi ha hagut manera d'ajustar-ho», va explicar. La confiança entre les dues parts era tan gran que, en el seu dia, tot es va acordar verbalment, sense cap contracte pel mig.
En tot cas, la idea és que no deixi el Girona i, com va fer en el tram final del curs passat –la lesió al tendó d'Aquil·les li va impedir jugar mig curs–, militarà en el filial, a Copa Catalunya. Fins i tot pot continuar en el primer equip fins que no arribi a Girona el substitut.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada