Traductor

dissabte, 18 de setembre del 2010

El Girona FC sotmet el DKV Joventut durant 37 minuts però perd en semifinals (83-71)

La primera semifinal entre el DKV Joventut i el Girona FC ha començat favorable al conjunt gironí dirigit per Ricard Casas que arriba a aquesta semifinals com a campió de la Lliga Catalana LEB disputada el darrer cap de setmana. Els gironins han aconseguit marxar en el marcador en aquest inici de partit arribant al final del primer període amb un 19-28 favorable. Sergi Pino, per part gironina, ha anotat en aquest període 10 dels 28 punts del seu equip, un conjunt força encertat des de la nova línia de 6.75 amb un 4 de 7.

Al segon període, els jugadors de Ricard Casas han continuat al capdavant però els verd-i-negres dirigits per Pepu Hernández han aconseguit retallar distàncies arribant al descans amb un ajustat 43-44 a favor del Girona FC. A la represa, el DKV Joventut ha pogut capgirar el marcador per primera vegada en el partit però els gironins, molt encertats durant tot el matx des de la línia de tres punts no s'han relaxat i han tornat a posar-se per davant arribant al final del tercer període amb un 59-62. Al darrer període de partit, el conjunt badaloní ha aconseguit finalment obrir una petita escletxa en el marcador i fer-se un lloc per a la final de diumenge (83-71). El millor jugador del partit ha estat David Navarro per part gironina amb un 20 de valoració mentre que Jordi Trias ha estat el millor pel Joventut. Trias, abans de l'inici de la primera semifinal, ha rebut un homenatge per part del FC Barcelona, club en el que ha jugat les darreres cinc temporades.

1 comentari:

  1. Va ser un robo, la Federació Catalana de Bàsquet volia una final DKV Joventut - FC Barcelona, vaia codi étic, així no anem enlloc, pessim arbitratge... i dir que els tres arbits són bons però gat amagat deu haver-hi!

    ResponElimina