Traductor

diumenge, 26 de setembre del 2010

El Girona FC posa punt i final a la pretemporada derrotant el Menorca d'ACB per 68-55

El Girona FC ha posat punt i final a la pretemporada amb una victòria de prestigi davant un rival d'ACB, el Menorca, en un partit amistós disputat a Fontajau. Els de Ricard Casas s'han imposat 68-55 liderats per un gran Levi Rost (20 punts en 22 minuts), però la mala noticia ha estat la lesió del cassanenc Eric Jiménez. L'escorta, que portava 12 punts en 15 minuts, s'ha fet mal al genoll i el seu estat resta pendent de les proves mèdiques que se li han de fer. Diumenge vinent els gironins debutaran en la nova temporada de la LEB Or rebent l'Obradoiro -l'any passat a l'ACB- a partir de les 19.00h.
Els dubtes de l'inici (2-7) s'han esvaït ben aviat amb un rotund parcial de 19-3 que ha fet que el marcador reflectís un 21-10 al final del primer període. Els de Paco Olmos, que han arribat a Fontajau sense el leionat Jakim Donaldson, han vist com l'exGirona Ivan Radenovic havia de deixar la pista per uns problemes al turmell. Els locals ja no deixarien de dominar el marcador en la resta del matx. Amb Nacho Ordín com a principal estilet el Girona FC marxava al descans amb un 30-28 favorable. La defensa dels visitants ha igualat la balança, però la tripleta formada per Jiménez, Rost i David Navarro ha fet que els de Casas es tornessin a escapar fins a una màxima diferència 68-54 a pocs segons pel final. Ara arriba el moment de la veritat.