Traductor

dimarts, 3 d’agost del 2010

El CBSJG ha arribat a un acord amb Ricard Casas


El CB Sant Josep Girona ha fet un pas més en la confecció de la plantilla de cara a la temporada 2010/2011 a la LEB Or després d'arribar a un acord -per una campanya- amb el tècnic Ricard Casas. L'entrenador manresà arriba a Girona amb una dilatada experiència a l'ACB, entre Manresa, Valencia i Menorca.
Casas va dirigir la setmana passada la selecció espanyola Sub-18 en l'Europeu (Divisió "A") de la categoria que es va disputar a Vilnius (Lituània).
Hi ha una sèrie de jugadors que són inqüestionables (Middleton, Ortega, Feliu i Navarro), però encara no s'ha arribat a un acord amb ells. A més, serà el nou entrenador qui haurà de decidir si, per exemple, prioritza completar el perímetre amb un base que també tingui capacitat anotadora o veu bé el plantejament inicial que siguin Marc Pujols i David Navarro els directors de joc. O també el perfil del jugador interior de referència que ha d'acompanyar Middleton i Ortega. La lliga comença el dia 1 d'octubre i, per tant, una pretemporada estàndard de sis setmanes hauria de començar d'aquí a quinze o vint dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada