Traductor

dilluns, 30 d’agost del 2010

Acord entre el Girona FC i el CB Sant Josep de Girona


El Girona FC i el C.B. Sant Josep han signat un conveni mixt de col·laboració i patrocini mitjançant el qual, i entre d’altres punts, l’equip de bàsquet jugarà sota el nom de Girona FC i amb els colors blanc-i-vermells. Aquest fet ja es produirà aquest dimecres quan el Sant Josep jugui un partit de la Lliga Catalana LEB contra el Tarragona, a Fontajau.
L’acte de presentació de l’acord ha tingut lloc aquest dilluns a l’estadi de Montilivi i ha comptat amb la presència del president i vicepresident del Girona FC, Ramon Vilaró i Joaquim Boadas, respectivament, i la del president del C.B. Sant Josep, Francesc Ferroni.
Ramon Vilaró ha explicat que des del principi hi va haver una bona entesa que ha cristalitzat en aquest acord final. El president del Girona també ha dit que el conveni s’ha signat per tres anys, renovable per tres més.
Per la seva part el president del Sant Josep, Francesc Ferroni va qualificar el conveni com “més que una esponsorització ja que, a partir d’ara hem de treballar tots sota el paraigües del nom de la ciutat de Girona. Nosaltres volíem que el projecte de bàsquet fos sòlid, que cada any no patíssim econòmicament i amb la incorporació del Girona això serà possible”.
D’altre banda el vicepresident del club de Montilivi, Joaquim Boadas, ha argumentat que el conveni permetrà “difondre i reforçar la marca Girona FC” alhora que ha explicat que s’està negociant la possibilitat de que amb un mateix abonament es pugui veure futbol i bàsquet. “A més també estem treballant per ampliar aquesta família amb altres clubs i altres disciplines esportives. Volem atraure les famílies, que tothom vingui a gaudir de l’esport”.
Finalment el president blanc-i-vermell, Ramon Vilaró va explicar que l’objectiu és arribar a una gran massa social conjunta, que es podria situar en els 12.000 abonats.


No ens agrada canviar de nom, de colors i ficar aquestes imatges en el blog, amb tots els respectes per l'equip de futbol de la ciutat de Girona, esperem que sigui un canvi per millorar el club econòmicament i esportivament, i d'aquí tres anys no tindre que menester d'ells i tornar està el més amunt possible, que és el que tots volem. Com sempre continuarem desitjant tota la sort del món a tots els esportistes i entitats gironines, però sempre escombrant cap a casa, en aquest cas cap el Club Bàsquet Sant Josep de Girona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada