Traductor

dijous, 1 d’octubre del 2009

C.B. 11 de Setembre


cb11desetembre.com: El C.B. 11 de Setembre neix amb l’objectiu de promoure el bàsquet entre els nens de la ciutat de Girona. La idea principal és decentralitzar l’activitat esportiva del bàsquet a la ciutat i establir-nos al pavelló de Pont Major per donar cobertura als barris de Montjuïc, Pedret, la Devesa...
El passat 11 de setembre del 2008 es formalitzen els estatuts del C.B. 11 de Setembre i es presenten al registre d’entitats. El club està format per dotze socis fundadors, dels quals vuit formen l’actual Junta Directiva, tots ells amb una llarga experiència com a jugadors i/o entrenadors. Només així podem aconseguir un cos tècnic qualificat per transmetre tots els coneixements als nostres jugadors.
El C.B. 11 de Setembre és un club que vol centrar la seva tasca en el bàsquet base i que els nostres equips assoleixin un alt nivell de joc tant col·lectiu com individual. La línia educativa que segueix el club va més enllà del purament esportiu i vol aportar una serie de valors als nostres jugadors com l’esforç, sacrifici, respecte, disciplina, responsabilitat... per així fer-los millors persones tant a dins com a fora d’una pista de bàsquet.
Som un club jove i hi posem molta il·lusió en aquest projecte i on qualsevol ajuda per petita que sigui serà molt benvinguda. El C.B. 11 de Setembre és una entitat sense ànim de lucre i les aportacions de particulars, empreses, socis... ens permetran seguir endavant en la formació de jugadors de bàsquet.


1 comentari: