Traductor

dijous, 3 de setembre del 2009

Friends


Divendres passat, aprofitant els últims dies d’estiu, calor, platja, varem anar amb uns companys de Girona a les aigües de Lloret de Mar.
Un dels meus companys en Robert, anava amb una samarreta de fa unes temporades del Akasvayu Girona, amb el nom del gran pivot Marc Gasol.
Els colors vermell i taronja, van cridar l’atenció de tres joves anglesos en Mathew, en David i el “Scholes”, pel seu cabell pèl-roig. Tots tres grans aficionats i alhora socis del Liverpool FC, varem està compartint converses interessants, des del famós “chorreo” contra el Real Madrid, fins fer-los entendre que el germà de Pau Gasol (única cosa que coneixien del bàsquet espanyol) havia jugat en el nostre club, i sent important per classificar-nos en dos finals europees seguides i una d’elles conquistar-la.
La tarda va acabar amb poc sol i poca platja, ja que ens van convidar a uns còctels meravellosos, en un bar a prop de la costa.
Per por que ens censurin el blog, no penjarem cap fotografia de les que ens han enviat la gent de Liverpool, on pràcticament només sortien ells envoltats d’alcohol.



You'll never walk alone!
Girona m'enamora!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada