Traductor

dissabte, 1 d’agost del 2009

El base exACB&Sant Josep de Girona Jaume Comas fitxa pel CB Prat - Joventut

cbprat.net: En Josep Maria Izquierdo continua treballant aquests dies per acabar de configurar l’equip per a la propera temporada 2009-2010.
A dia d’avui podem afegir a la relació dels joves jugadors provinents del Joventut el base Jaume Comas Font, que de ben segur aportarà experiència en la direcció del joc.

En Jaume Comas és nascut a Premià de Mar el 2 d’agost de 1974, fa 1,86 m. d’alçada i compta amb una dilatada experiència en les categories LEB i ACB que culminaria amb la seva participació amb la selecció espanyola als Jocs Olímpics d’Atenes el 2004.
Tot i que la passada temporada va jugar al Sant Josep de Girona (LEB Bronze), la part més important de la seva trajectòria esportiva l’ha viscut al Bàsquet Lleida, a cavall entre la lliga LEB i l’ACB, període en el que va assolir la internacionalitat amb la selecció absoluta a les ordres de Mario Pesquera.



diaridegirona.cat: El fitxatge d'Albert Sàbat i la renovació de Jordi Bataller deixava molt complicada la continuïtat de Jaume Comas a Girona i, finalment, el base del Maresme jugarà la propera temporada amb el Prat (vinculat del Joventut a LEB Plata). Segons publicava ahir el portal especialitzat Solobasket, Comas ha arribat a un acord amb el Prat, on tindrà Josep Maria Izquierdo d'entrenador i on intentarà aportar la seva experiència, 35 anys, a una plantilla molt jove. Comas només haurà estat una temporada a Girona, on va arribar després de desvincular-se del Lleida, on havia jugat molts anys.

Agraïts amb en Jaume Comas per la seva professionalitat i entrega a Girona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada