Traductor

divendres, 7 d’agost del 2009

Djenebou Sissoko completa el joc interior de l’Argon Uni Girona

unigirona.cat: L’Argon Uni Girona ha fitxat la pivot de Mali Djenebou Sissoko (1m87, 27 anys), provinent del MUKS Poznan de Polònia. DJ Sissoko, que ocuparà la segon plaça d’extracomunitària en l’equip d’Anna Caula, arriba amb el cartell de millor pivot de la lliga de Polònia com a carta de presentació; a banda d’haver participat en els Jocs de Pequín.Djenebou Sissoko completa d’aquesta manera el joc interior de l’Argon, juntament amb la senegalesa amb passaport francès Astou Traoré, la croata Petra Stampalija i la gironina Georgina Bahí.Al perímetre, Anna Caula ja disposa de Laura Antoja i Berta Sinyol en la posició de base; i Kiesha Brown, Anna Carbó i Laura Camps com a alers. La direcció esportiva treballa ara per contractat una altra aler que tanqui la plantilla del debut de l’Argon Uni Girona a Lliga Femenina.



Djenebou Sissoko (1m87, 27 anys) és la peça que completa el joc interior de l’Argon Uni Girona. Provinent del MUKS Poznan, Sissoko va acreditar 16 punts, 12’5 rebots (5 ofensius) i 1 assistència en 35 minuts i mig de mitjana. A Polònia, va ser escollida millor pivot de la lliga i membre del cinc ideal.
Abans d’arribar a Europa, Sissoko va formar-se als EUA: Knoxville College i Union University de Tennessee. La pivot també és internacional per Mali, amb qui va disputar els Jocs Olímpics. A Pequín Sissoko va jugar 5 partits, amb 13’5 punts i 10 rebots en els 29 minuts de mitjana que va jugar.
En la Diamond Ball, torneig previ a Pequín, la nova pivot de l’Argon va acreditar 14,7 punts (tercera millor del torneig) i 5 rebots de mitjana en 3 partits. En el combinat africà també hi havia la jugadora de la WNBA (Sacramento) Hamchétou Maïga-Ba —8 punts i 3 rebots per partit i millor anotadora de la darrera Copa d’Àfrica (15).
Sissoko, que pot ocupar les dues places del joc interior indistintament, és una jugadora que destaca per les seves capacitats atlètiques i per la seva visió de joc; tant en l’aspecte ofensiu com defensiu. Bona rebotejadora, es pot crear els seus propis tirs; sempre prop del cèrcol (va fer un 40 per cent en tirs de dos a Polònia i un 45 a Pequín).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada