Traductor

divendres, 17 de juliol del 2009

L'Uni Girona fa un salt de qualitat en el joc interior fitxant Petra Stampalija

L’Argon incorpora Petra Stampalija (1m89, 28 anys), pivot croata que arribarà a Girona provinent del Perfumerías Avenida. Stampalija és una jugadora que destaca pel seu treball sobre la pista, i que havia jugat a Croàcia, Itàlia i França abans d’arribar a Salamanca fa un any.
Stampalija va rebutjar l’oferta de renovació que li va fer el club castellà, amb qui es va proclamar subcampió de l’Eurolliga. En la competició continental la croata va acreditar 8’6 punts i 4’7 rebots en els 17 partits que va jugar. Pel que fa la lliga, Stampalija va acabar amb 8’2 punts, 4’7 rebots i 9 de valoració de mitjana.

Petra Stampalija serà una de les peces clau del joc interior de l'Uni Girona la propera temporada i, en principi, un altre d'aquests puntals hauria de ser Astou Traore. La pivot senegalesa va donar un gran rendiment l'any passat i, afegint aquí el valor del seu passaport comunitari (francès), el club treballa per assegurar la continuïtat. Si Traore segueix un any més a Fontajau, l'Argon ja disposaria de tres jugadores interiors: Bahí, Stampalija i Traore. Amb una incorporació més podria tancar aquest capítol per centrar-se en el joc exterior on, de moment, només té una base (Siñol) i dues alers: Brown i Carbó. Anna Caula i Pere Puig, director esportiu del club, varen marxar ahir cap a Polònia per seguir en directe l'Europeu sub 20, on veuran en directe jugar la nova fitxatge de l'Uni: la pivot gironina Georgina Bahí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada