Traductor

dimecres, 29 de juliol de 2009

El debut, a casa contra Breogán

cbsantjosepgirona.com: El calendari de la temporada 09/10 de la LEB Or ja ha sortit a la llum. El CB Sant Josep Girona debutarà en la nova competició el diumenge 4 d’octubre contra l’exACB Breogan de Lugo a partir de les 18.30h. Els següents rivals seran Càceres (a fora), Clínicas Rincón (a Fontajau) i Menorca (a fora).
+ info: http://www.cbsantjosepgirona.com
http://www.feb.es

El Club Baloncesto Breogán és una club de bàsquet espanyol de la ciutat de Lugo (Galícia). Fundat en 1966 pels germans Varela Portas i Pardo, va ascendir per primera vegada a la primera divisió espanyola en 1971. Es tracta d'uns dels clubs més importants en la història del bàsquet espanyol (concretament, ocupa la novena posició en aquest rànquing). Després de set temporades consecutives en la lliga ACB, actualment milita en la segona categoria del bàsquet espanyol, la lliga LEB Oro.
La millor classificació en la història del club va tenir lloc en la temporada 84-85, en la qual va acabar en la sisena posició, el que li va permetre disputar competició europea (Copa Korac) la següent campanya. També es va classificar per a la fase final de la Copa del Rei en la temporada 1988-1989, disputada a Las Palmas, on va ser eliminat pel Club Joventut de Badalona.
El CB Breogán està patrocinat per l'empresa gallega Leche Río, pel que és habitualment denominat "Leche Río Breogán".
Disputa els seus partits en el Pazo dos Deportes de Lugo.Tothom recorda el partit disputat per aquests dos equips ara fa uns anys... "El Valvi Girona se salva a Costa del Breogán (1995)"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada