Traductor

divendres, 31 de juliol del 2009

Definides totes les Lligues Nacionals Catalanes 2009-10

Les Lligues Nacionals Catalanes 2009-10 ja estan definides després dels sorteigs, celebrats dijous 30 de juliol, de la Lliga Nacional Catalana d’equips LEB i EBA a la seu de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).
Les diferents Lligues Catalanes:
Lliga Catalana ACB
Regal FC Barcelona, DKV Joventut, Bàsquet Manresa i Campió Lliga Catalana LEB
Lliga Catalana LEB
CB Cornellà, CB Sant Josep Girona, BC River Andorra, CB L'Hospitalet, CB Tarragona 2016, CB Prat Joventut i ADT Tarragona
Lliga Catalana EBA
CB Granollers-Abolafio, Platges de Mataró, CB Navàs, CB Santfeliuenc Eninter, Sedis Mausa, GAM CB Vila-seca, CE Sant Nicolau, Recanvis Gaudí CB Mollet, Arenys Bàsquet, Club Bàsquet Vic i Avantmèdic Lleida
Lliga Catalana Femenina
CB Olesa Espanyol, Uni Girona, Cadí La Seu d'Urgell i Campió Lliga Catalana LF2
Lliga Catalana Femenina 2
UE Mataró i BF Sant Adrià



cbsantjosepgirona.com: El calendari de la Lliga Catalana LEB ja ha sortit a la llum, i d’aquesta manera ja se saben quins seran els primers partits oficials del CB Sant Josep Girona en la temporada 09/10. Els de Borja Comenge han quedat enquadrats en el grup amb Andorra (LEB Plata), CB Tarragona (LEB Or) i Hospitalet (LEB Plata). En l’altre grup hi ha Prat (LEB Plata), ADT Torreforta (LEB Plata) i Cornellà (LEB Or).
El dia 6 de setembre el CBSJG rep l’Andorra, l’11 es desplaça a Tarragona i el 13 rep l’Hospitalet. Els primers de cada grup jugaran la final el dia 20. El guanyador de la final s’enfrontarà al Barça el dia 26 en la Lliga Catalana ACB.



Volem guanyar la Lliga Catalana LEB

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada